DSC_1677_edited.jpg

זיכרון בסלון - Zikaron BaSalon 

יום השואה הבינלאומי 2021

International Holocaust Remembrance Day

שואה וגלידה - בעקבות חנות הגלידה של פרנצ'סקו טירלי

 

יום חמישי, 28.1.2021

20:00  שעון ישראל

הסלון יתקיים בשפה העברית

"ההשפלה כשיטה-הנאצית וקורבנותיה"

 

יום רביעי, 27.1.2021

19:00 שעון ישראל

הסלון יתקיים בשפה העברית

זיכרונות מבית רומא 

יום ראשון, 24.1.2021

17:00 שעון ישראל

הסלון יתקיים בשפה העברית

Thoughts

Remembrance &

As Mama Told Us

 

28.1.2021 ,Thursday

 Israel Time 21:00

קליינער רודי: שיחה עם יוצרת הסרט

26.1 ,יום שלישי

שעון ישראל 19:30

We Are All Refugees

כולנו פליטים 

מדברות על פליטות אז והיום

27.1 ,יום רביעי

שעון ישראל 19:00

A WIDER BRIDGE 

A Wider Bridge will host a virtual gathering and listen to stories from LGBTQ second-generation Holocaust survivors, Michael Sarid, AWB Gesher society member, and Joy Brand-Richardson.

 January 27

4pm PT/ 7pm ET

Zikaron BaSalon

with AJC ACCESS

 Monday, January 25, 2021

12-1pm EST // 7-8pm Israel time

שיתוף ברשת

© 2020 כל הזכויות שמורות ל״זיכרון בסלון״